برگزاری نخستین جشنواره "دستپخت غذای مادر و مادربزرگ" در آران و بیدگل

نخستین جشنواره غذای دستپخت مادر و مادر بزرگ در آران و بیدگل برگزار شد.

نخستین جشنواره غذای دستپخت مادر و مادر بزرگ در آران و بیدگل برگزار شد.

متن خبر

به گزارش خبرنگار طاووس بهشت، عصر روز گذشته، نخستین جشنواره غذای سنتی مادر و مادربزرگ با استقبال پرشور بانوان آران و بیدگلی در حسینیه رضویه محله عباس آباد برگزار گردید. مسئول کمیته بانوان شورایاری محله عباس آباد با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره گفت: این جشنواره با هدف انتقال مهارت و تجربه آشپزی ذای سالم از نسل گذشته به نسل امروز طرح ریزی و به مرحله اجرا درآمد. خانم زبیده صادقی افزود: با بررسی های انجام شده امروزه استفاده بیش از اندازه از غذاهای فست فودی و آماده نقش مهمی در بروز انواع بیماری ها دارند که مادران جوان و بانوان می توانند با پخت و پررنگ تر نمودن غذاهای سنتی و خانگی این بیماریها را از خانه ها دور نمایند. صادقی با اشاره به حضور بیش از 45 سرآشپز مسن و جوان در کنار هم، استقبال از این جشنواره غذایی را بی نظیر خواند و اظهار امیدواری کرد، بزودی برایپررنگ تر نشان دادن نقش بانوان در سلامت خانواده برنامه های دیگری را نیز طراحی و اجرا خواهیم کرد. در پایان مسئول کمیته بانوان شورایاری عباس آباد از همکاری شهرداری ناحیه 1 آران، هیئت علی بن موسی الرضا (ع)، معاونت خواهران کانون فرهنگی هنری امام زمان (عج)،و اعضای کمیته بانوان شورایاری تقدیر و تشکر کرد. یادآور می شود محله عباس آباد شهرستان آران و بیدگل به عنوان اولین و تنها محله است که پروژه شورایاری و مدیریت محله را در سطح استان اصفهان با همکاری شهرداری ناحیه 1 کلید زده است و قرار است طی پروژه "عباس آباد 1406" در طی 10 سال بیش از 150 پروژه عمرانی، فرهنگی، ورزشی، سلامت و مبلمان شهری را از طریق شورایاری و مشارکت مردم محله عباس آباد با همکاری شهردار ناحیه 1 در محله عباس آباد اجرا نماید.   برای دیدن تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید.   انتهای پیام/ فاطمه بی خوابی

برچسب‌ها

تاریخ آخرین تغییر
پنجشنبه, اردیبهشت 2, 1400 - 19:01
کد خبر: 5478

https://tavoosebehesht.ir/node/5478

افزودن دیدگاه جدید