دارالقرآن امام خمینی(ره) میزبان پنجمین مرحله آزمون حفظ جزء سی قرآن کریم در آران و بیدگل

هم‌زمان با اجرای طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم، پنجمین دوره آزمون سراسری حفظ در دارالقرآن کریم امام خمینی(ره) آموزش و پرورش شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.
متن خبر

به گزارش خبرنگار طاووس بهشت؛ هم‌زمان با اجرای طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم، پنجمین دوره آزمون حفظ دانش آموزی جزء سی ام قرآن کریم در دارالقرآن کریم امام خمینی(ره) آموزش و پرورش شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

در این مرحله، بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر مقطع ابتدایی شرکت کردند که از میان آنان، بیش از ۵۰ نفر موفق به دریافت گواهی‌نامه رسمی حفظ عمومی قرآن کریم از سوی سازمان تبلیغات اسلامی و هدیه نقدی سه میلیون ریالی شدند.

صدیقه رحمتی، مسئول دارالقرآن امام خمینی(ره) ، با اشاره به استمرار موفقیت دانش‌آموزان در این طرح ملی گفت: در سال تحصیلی جاری، بیش از ۵۰۰ نفر از دانش‌آموزان شهرستان در حال حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم هستند.

وی افزود: مدارس شهیدان نوذریان، شهید هاشمیان،عادله فرزانگان، شهید هاشمی نژاد نوش آباد، برکت نوش آباد، رمضانی ابوزیدآباد هم اکنون بیشترین آمار حافظان قرآن را در بین مدارس شهرستان دارند و الگوی موفق اجرای طرح شناخته می‌شوند.

مسئول دارالقرآن امام خمینی(ره) تصریح کرد: مراسم تجلیل از حافظان قرآن کریم که در سال تحصیلی جاری موفق به دریافت گواهی‌نامه شده‌اند، روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه از ساعت ۱۶ در مصلای نماز جمعه آران و بیدگل برگزار می‌شود.

رحمتی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزانی که موفق به حفظ کامل جزء سی‌ام قرآن کریم می شوند، می‌توانند برای شرکت در آزمون رسمی این طرح، در سامانه تلاوت به نشانی https://hefz.telavat.ir/Guest/  ثبت نام و موسسه دارالقرآن امام خمینی(ره) را به عنوان مرکز آزمون انتخاب کنند.

این برنامه با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن و تربیت نسل قرآنی، با همکاری آموزش و پرورش، اداره تبلیغات اسلامی و مدارس مجری طرح ملی حفظ، اجرا می‌شود.

خبرنگار: روح اله باقری

انتهای پیام/محدثه سادات شمسی

تاریخ آخرین تغییر
پنجشنبه, بهمن 30, 1404 - 14:18
کد خبر: 10365

https://tavoosebehesht.ir/node/10365

افزودن دیدگاه جدید