کارشناس حوزه ی صنعت فرش ماشینی کشور؛
صنعت فرش ماشینی آران و بیدگل، معرف فرهنگ والای این شهرستان است
کارشناس حوزه ی صنعت فرش ماشینی کشور گفت: صنعت فرش ماشینی آران و بیدگل، معرف فرهنگ والای این شهرستان است.
به گزارش خبرنگار طاووس بهشت، مهندس عباس بهادری، کارشناس حوزه ی صنعت فرش ماشینی کشور، روز گذشته، در سخنانی تاکید کرد: صنعت فرش آران و بیدگل، معرف فرهنگ والا و ارزشمند این شهرستان است.
وی اظهار داشت: از گذشته های دور تا به حال، فرهنگ و هنر مردم این سرزمین، با فرش عجین شده است و این هنر، هنری سرشار از زیبایی، خلاقیت، شور و عشق است.
مهندس بهادری گفت: فرش ماشینی آران و بیدگل، با کیفیتی دستبافت گونه، در تمام جهان خودنمایی می کند.
این کارآفرین نمونه ی کشوری تصریح کرد: در میان ده ها شهر تولید کننده ی فرش ماشینی، در سراسر ایران، کم تر کسی است که نام شهرستان آران و بیدگل را به عنوان قطب صنعت فرش ماشینی کشور، نشنیده باشد.
وی گفت: شهرک صنعتی آران و بیدگل، با دارا بودن بخش خصوصی توانمند و با به کارگیری علم و تجربه، در زمینه ی تولید انواع فرش های 500 ، 700، 1000 ، 1200 و 1500 شانه و تولید انواع فرش های وینتیج، گبه، گلیم و بهره برداری از جدیدترین صنایع و تجهیزات وابسته، پیشتاز کشور در صنعت فرش ماشینی است.
بهادری ادامه داد: ویژگی بارز دو شهرک صنعتی شهرستان اینکه، هر فردی، از هر کجای دنیا، با هر سلیقه و توان مالی، به راحتی می تواند فرش مورد نیاز خود را از این شهرک تهیه نماید.
این فعال عرصه ی صنعت نساجی افزود: از بهترین و دلنوازترین فرش های تولیدی در شهرک صنعتی آران و بیدگل، می توان به فرش ابریشم، که در نوع خود بی نظیر است، اشاره نمود.
مهندس بهادری تاکید کرد: فرش ابریشم، فرشی است که در بافت آن، از الیاف ابریشم، استفاده شده است.
وی خاطر نشان ساخت: نخ ابریشم ، نخی بسیار براق و زیباست و به همین دلیل، طرفداران بسیار زیادی، در سراسر جهان دارد.
این کارافرین برتر صنعت فرش ماشینی شهرستان آران و بیدگل گفت: ماده ی اصلی نخ ابریشم، پروتئین است.
وی در ادامه افزود: این نخ، از استحکام فوق العاده ای برخوردار است و به دلیل درخشندگی و صیقلی بودن کرک ها، بسیار مورد توجه می باشد.
مهندس بهادری با اشاره به قدمت و تاریخچه نخ ابریشم در ایران گفت: حتی در قرون قبل از میلاد حضرت مسیح (ع) نیز، از این الیاف، در بافت لباس درباریان و شاهزادگان استفاده می شد و در قرون اسلامی به ویژه عصر صفوی، به دلیل رونق جاده ی ابریشم، انواع فرش های دستبافت ابریشم، رونق زیادی داشت.
وی ادامه داد: فرش های ابریشم، بسیار نرم و لطیف است و درخشش آن را در هیچ کدام از انواع فرش های اکریلیک و پلی استر نمی توان دید.
بهادری گفت: این فرش، دارای نقشه های بسیار زیبا، شکیل، سنتی و اصیل است و از استانداردهای بسیار بالایی برخوردار می باشد.
این کارشناس فرش تاکید کرد: بافت فرش ابریشم، بسیار ریز و شبیه فرش دستبافت می باشد؛ به همین دلیل، تشخیص آن از فرش دستبافت، بسیار دشوار است.
مهندس عباس بهادری در پایان گفت: به دلیل گران بودن مواد اولیه، هزینه تمام شده ی فرش ابریشم نسبت به سایر فرش های ماشینی چندین برابر می باشد که این امر، در قیمت نهایی این محصول، تاثیر بسیار زیادی دارد.
https://tavoosebehesht.ir/node/8735
افزودن دیدگاه جدید